Den 1. juli gik hjemmesiden Frilandsdyr.dk i luften. Lanceringen markerede et nyt kapitel for Udviklingscenter for Husdyr på Friland, hvor medarbejderne nu skal vænne sig til et nyt navn, logo, hjemmeside og domæne, skriver Center for Frilandsdyr i en pressemeddelelse.

- Hjemmesiden har fået et markant løft, og det er meget nemmere at danne sig et overblik over, hvad vi beskæftiger os med. Under fanen "formidling", kan landmænd og andre nysgerrige, finde alle aktuelle projekter og navigere direkte til resultaterne og diverse materiale, siger Centerleder Simme Eriksen og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har også skiftet domænet. Før lå hjemmesiden på udviklingscenter.com, men med det nye domæne er man ikke i tvivl om at vi arbejder med udvikling indenfor produktionen af husdyr på friland, siger han.

På Center for Frilandsdyrs nye hjemmeside, kan man finde en oversigt og en udførlig gennemgang af projekter, der efterhånden tæller alt fra optimal håndtering af ungtyre og vejledning ifb. med kastration til minimering af foderspild ved fodring af frilandsgrise.

Udover hjemmesiden og domænet, har centeret som nævnt også skiftet navn til Center for Frilandsdyr, ligesom logoet er blevet ændret.

- Navnet er nemmere at huske og væsentligt kortere. Det gamle navn gav tit anledning til en del spørgsmål. Det har vi en forventning om, at det nye navn bedre præciserer, siger han.

Center for Frilandsdyr arbejder primært projektorienteret, dels ved gennemførelse af egne projekter og dels i samarbejde med en eller flere samarbejdspartnere. Det kan være universiteter, private organisationer og ikke mindst producenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Centeret blev stiftet i 2008 i et ligeligt fællesskab mellem Friland A/S og Dyrenes Beskyttelse, som stadigvæk står for ejerskabet.