Dansk Skoventreprenør Forening, som sidste år blev et segment under Danske Maskinstationer og Entreprenører, DM&E, er en fast del af udstillerskaren på Langesømessen. Synligheden er ikke mindst sikret ved hjælp af DM i Udkørsel, som foreningen afholder hvert eneste år - og i år er da heller ingen undtagelse.

- Der bliver cirka en lille halv snes deltagere, men der er fortsat åbent for tilmelding, fortæller Erik Groth, seniorkonsulent ved DM&E med skov som fokusområde. DM&E oplyser i den sammenhæng, at konkurrencen allerede begynder klokken 09.30, mens det forventes, at der er præmieoverraskelse klokken 15.00.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jubilæumsår

Deltagelsen på Langesømessen kommer naturligvis også til at handle om andet end pasionerede skoventreprenører i udkørselsmaskiner. DM&E har således gennem en årrække opbygget en bred vifte af medlemstilbud, og med optagelsen af Dansk Skoventreprenør Forening vil disse tilbud også komme skovfolkene til gode.

- Vi kommer til at stå med en informationsstand, hvor vi fortæller om de ydelser, vi tilbyder skoventreprenørerne, fortæller Erik Groth.

Derudover er der også en helt tredje ting, som i år kommer til at stjæle en del af opmærksomheden.

- Dansk Skoventreprnør Forening har i år 25-års jubilæum, og det vil naturligvis også blive markeret på udstillingen, fortæller Erik Groth.