Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

HE-VA med tromle i størrelse XL

Af tbh - 8. sep. 2017 KL. 18:24

Høj produktivitet og mere effektiv jordbearbejdning er målet med den nye tromle fra HE-VA.

Maskinfabrikanten HE-VA mærker stigende efterspørgsel efter større, multifunktionelle landbrugsmaskiner med øget arbejdsbredde, og som kan klare flere arbejdsopgaver på en gang.

Svaret er den nye HE-VA Tip-Roller XL, som er en udvidelse af det nuværende Tip-Roller-sortiment, som indtil nu har haft en maksimal arbejdsbredde på 10,2 meter. Den nye model fås i arbejdsbredderne 12,3 meter og 15,3 meter. Denne nye XL-model indeholder også et vægtfordelingssystem, der hydraulisk fordeler en del af vægten fra hovedramme, hjul og foldemekanisme ud på side leddene. På denne måde er tromlen ifølge HE-VA i stand til at følge markens konturer og ujævnheder og man får en ensartet jordpakning i hele tromlens arbejdsbredde.

Flere arbejdsgange samlet

Den nye Tip-Roller XL kan udbygges med en planér-planke, det såkaldte HE-VA Spring-Board. Den knuser knoldene i jorden og gør at man kan klare jordpakning, udjævning og såbedsforberedelse i én arbejdsgang. Plankens vinkel og arbejdsdybde indstilles hydraulisk fra førerkabinen, således at chaufføren kan tilpasse maskinen til de aktuelle jordbundsbetingelser.

HE-VA oplyser desuden, at TIP-Roller XL kan klappes så meget sammen, at den ikke fylder mere end 3 meter i bredden. I sammenfoldet stilling bæres vægten af sideleddene mellem traktoren og tromlens hjul, hvilket stabiliserer konstruktionen under kørslen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame