Grønning Smede- og Maskinforretning K/S bliver MF-forhandler som underforhandler af A/S Henry D. Nielsen ved Holstebro, som er Agco-center og for nylig fik udvidet sit forhandlerområde med MF- og Fendt-forhandlingen på Mors, Salling og en del af Thy.

Grønning Smede- og Maskinforretning kommer til at dække Salling og Mors med Massey Ferguson, mens Henry D. Nielsen selv dækker den del af Thy, som forhandlerområdet omfatter. Desuden står Henry D. Nielsen selv for Fendt-forhandlingen i hele forretningens forhandlerområde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opdelingen mellem Fendt og MF hænger ifølge indehaver Lars D. Nielsen, A/S Henry D. Nielsen, sammen med, at nærhed til forhandleren spiller en stor rolle for MF-kunder.

- Derfor mener vi, at det er vigtigt med den lokale forankring, for der kører i forvejen mange MF'er på Mors og Salling, tilføjer Peter Mejlhede, indehaver af Grønning Smede- og Maskinforretning K/S

God placering

Lars D. Nielsen fremhæver i forbindelse med valget af grønning Smede- og Maskinforretning som underforhandler, at forretningens placering er vigtig, men det har også spillet ind, at Peter Mejlhede har haft et ønske om at udvide forretningens produktsortiment og eksponering i traktorer.

Forretningen er således også for nylig blevet Krone-forhandler.

Forhandlingen omfatter det komplette MF-program. Det vil sige både traktorer og høstmaskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Positiv modtagelse

- Jeg håber, det bliver positivt modtaget af kunderne. Jeg har allerede snakket med flere, og de har været positive, siger Peter Mejlhede.

Han har en klar forventning om, at den nye Massey Ferguson-underforhandling bliver positiv for begge maskinforretninger og for kunderne.

God backup

MF-forhandlingen i Grønning er straks trådt i kraft, og nu går forretningen i gang med hurtigt at blive helt klar med alt det nødvendige service-værktøj og kurser til medarbejderne.

- Det er vigtigt for os, at understrege, at grønning Smede- og Maskinforretning bliver online på Agco-systemet og kan bestille og få reservedele som alle andre forhandlere, fremhæver Lars D. Nielsen.

- Reservedele, som bestilles inden fyraften - hvilket i sæsonen kan være forholdsvis sent - er fremme i Grønning, når personalet møder ind næste morgen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Og hvis der skulle mangle en reservedel i Grønning, som vi har i Mejrup, så kan delen være fremme få timer senere samme dag, fremhæver han.

- Der bliver i det hele taget god backup fra Mejrup, siger Lars D. Nielsen.

Bredt program

- MF har hele paletten, og traktorprogrammet dækker hele spektret af traktorer lige fra de mindre traktorer i 5600-serien op til 8700-serien, som henvender sig til de større bedrifter og maskinstationer, siger Lars D. Nielsen, indehaver af Henry D. Nielsen A/S.