Lyt til artiklen:

Direktør bliver medejer hos Deutz-Fahr-importør

00:00
Hastighed: ???x
02:07

Makkerskabet fungerer, lyder det i en pressemeddelelse fra Moni Worldwide, der fortæller, at nu udvides ejerkredsen.

Henrik Hansen har været ansat som administrerende direktør i selskabet siden november 2022, og det har hele tiden ligget i kortene, at han skulle med ind og have hænderne på kogepladen sammen med den hidtidige ejer, Thomas Mortensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og Henrik Hansen ser frem til at fortsætte den positive udvikling i selskabet.

Deutz-Fahr-direktør: - Vi er ikke bare en døgnflue

Se også:

Deutz-Fahr-direktør: - Vi er ikke bare en døgnflue

- Thomas er ekstremt god til at sikre de rette betingelser hos SDF (Same Deutz-Fahr red.) og identificere markedsmuligheder i hele verden, mens jeg er ham, der skaber struktur og udvikler den løbende forretning, så kombinationen af vores kompetencer og interesseområder er ideel, og med de ting som er i støbeskeen, vil vores forretning kun udvikle sig endnu mere positivt de kommende år, siger Henrik Hansen.

Deutz-Fahr har i løbet af 2023 markeret sig med markant fremgang på især traktorer i Danmark, hvor brandet er gået fra at spille en meget lille rolle på markedet til på nuværende tidspunkt at have overhalet mærker som Fendt, Valtra, Claas og Massey Ferguson, hvis man slår op i traktorstatistikken.

År til dato er Deutz-Fahr med 112 enheder Danmarks fjerdebedst sælgende traktorbrand målt på antallet af indregistrerede traktorer.

Moni Worldwide lever dog også op til sit navn og arbejder i stor stil uden for landets grænser. Snart overtager Middelfart-firmaet Deutz-Fahr-importen til Sverige, mens der fortsat flyttes mange grønne maskiner mod sydøst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

30 funklende nye mejetærskere pryder pladsen - men de er slet ikke til salg

Se også:

30 funklende nye mejetærskere pryder pladsen - men de er slet ikke til salg

- Vi sælger fortsat mange traktorer og mejetærskere i Ukraine, hvor landbruget i store dele af landet stadigvæk arbejder som før krigen, og vi har gang i mange andre aktiviteter på eksportmarkedet, så alt i alt kommer vi nok til at flytte 800 - 1.000 enheder i år, hvilket også vil kunne ses, når vi fremlægger vores regnskab, siger Henrik Hansen.