Ejerservice-funktionen i Danish Crown Beef skal udvikles yderligere, og det betyder, at der nu bliver oprettet en stilling som Director, Ejerservice, der skal arbejde videre med relationerne til andelshaverne og Danish Crowns ejerstrategi, skriver Danish Crown i en pressemeddelelse. Den er blevet besat af Solvejg Horst Petersen, der har mere end 20 års erfaring fra landbrugssektoren.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at få en profil som Solvejg ind. Solvejg kommer med en stor erfaring, hvor hun har arbejdet med blandt andet bæredygtighed, ledelses- og strategirådgivning. Hun har et indgående kendskab til branchen, som kommer vores andelshavere til glæde i deres relation til Danish Crown Beef, siger Ivan Schmidt, der er COO i Danish Crown Beef.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Solvejg skal stå for den strategiske udvikling af afdelingen samt facilitere vores folkevalgte i arbejdet med ejerstrategien i Danish Crown Beef. Ét af hendes kerneområder bliver en tættere dialog med ejerne, så vi sikrer, at ejerne ved, hvad Danish Crown Beef kan, og hvordan vi i samarbejde bliver stærkere, fortsætter Ivan Schmidt.

Solvejg Horst Petersen er uddannet Cand. Agro fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole og har haft stillinger som virksomhedsrådgiver, økologikonsulent og udviklingskonsulent hos blandt andre SAGRO, Økologirådgivning Danmark og Jysk Landbrugsrådgivning.

Ejvind Kviesgaard fortsætter som daglig leder af Ejerservice-afdelingen.