Når VM i pløjning afholdes i Danmark den 3. og 4. oktober, vil der være masser af store maskiner at se på, for dem der vælger at besøge stævnet.

LandboUngdom har samlet 48 udstillere til VM i pløjning, derudover er der 14 udstillere med dansk håndværk i Danish Craft temaudstillingen og en særudstilling med syv veteran traktormærker, så der er noget at kigge på udover elitepløjerne, der kører på pløjefelterne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er meget glade for den store opbakning til vores udstilling, det betyder jo, at vores gæster har meget at kigge på, når de kommer, fortæller udstillingsansvarlig Lars Nielsen.

- Det har været en stor opgave at få kabalen med udstillernes placering til at gå op, for alle ønsker jo mest mulig synlighed. Vi synes, vi har fundet en fornuftig løsning med udstillingen samlet i mellem de to pløjefelter og ved siden af plovkroen, så gæsterne vil naturligt vandre gennem udstillingsarealet og besøge standene, fortæller han.

- Vi er også glade for, at HKH Prins Joachim kommer og gæster stævnet og udstillingen fra kl.11.15 og cirka to timer frem. Her får han god lejlighed til at se pløjning på højt plan og besøge udstillingerne, siger Lars Nielsen.