Her dagen før dagen kan Agromek 2012 synes som en ordentlig mundfuld med de mange haller og de tusindvis af interessante produkter. Og det var måske værd at overveje at benytte sig af muligheden for at få en guidet tur.

Der er nemlig flere muligheder for at komme på guidede ture på Agromek, som åbner i morgen. Besøgende, der er interesseret i enten økologi eller den nyeste teknologi til landbruget, kan komme rundt til udstillere sammen med en guide.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores nye guidede tur går rundt til nogle af de udstillere, der anvender GPS i deres maskiner. Mange landmænd har investeret i GPS, men får det måske ikke udnyttet fuldt ud. Derfor tilbyder vi en tur til seks udvalgte udstillere, som kan fortælle om, hvad man kan bruge GPS’en til i deres maskiner eller redskaber. Det kan blandt andet være til autostyring, siger marketingkonsulent Birgitte Wulff Mikaelsen, Videncentret for Landbrug.

Den anden guidede tur, som Videncentret arrangerer, er for interesserede i økologi.

- Den har vi prøvet før, og vi har fået fin respons på den. Derfor arrangerer vi igen en tur til økologi-relevante stande for at se på teknik til bekæmpelse af ukrudt, og samtidig er der lejlighed til at få en snak om økologisk planteavl, siger Birgitte Wulff Mikaelsen.

De guidede ture finder sted tirsdag og torsdag og udgår fra Videncentret for Landbrugs stand i hal B og varer cirka en time.

Uforpligtende

Agro Business Park arrangerer også guidede ture. Den ene går til udstillere med miljøteknologi og den anden, der kaldes ”News Route – det intelligente landbrug”, går til udstillere med nyheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Uanset om man er landmand eller noget helt andet, er det måske mere uforpligtende at tage med på en guidet tur, end hvis man selv skal i kontakt med standpersonalet for at høre om nyhederne. Når vi kommer rundt på den guidede tur, er udstillerne forberedte og afsætter en passende tid til at give en præsentation af nyheden, siger projektleder Anne-Luise Skov Jensen, Agro Business Park.

Der er daglige ture til både udstillere med miljøteknologi og nyheder. Turene udgår fra Agro Business Parks stand i hal D og de varer en til halvanden time.

Agromek åbner tirsdag den 27. november og er åben hver dag til og med fredag den 30. november.