Nyheder

Nyhed til foråret 2020 fra Zocon

8. jan. | Indrykket af Jens Lübeck Agro ApS

Zocon Greenkeeper strigle

Del artiklen:

Hos Jens Lübeck Argo er vi spændte på at kunne præsentere en nyhed til foråret 2020 fra Hollandsk ZOCON. Maskinen vises frem på Argo Nord i messecenter Vesthimmerland onsdag den 4. marts 2020.

Zocon Greenkeeper er en liftophængt strigle med fuldt galvaniseret ramme og forstærkede hjørner som gør redskabet meget robust og stabil. Maskinen er udstyret med 10 mm tænder, hvor der er 3 rækker tænder. Arbejdsdybden på tænderne kan nemt indstilles og kan gøres trinvist i 12 trin.

Tekniske specifikationer: 

Arbejdsbredde 6-8 m

Transportbredde 231 cm 

Egen vægt 635-785 kg 

Antal tænder 60-81 stk. 

Zocon Pro såkasse kan tilkøbes som ekstra udstyr. 

Zocon Pro er en pneumatisk såkasse som er velegnet til at så fine og grove frø. Såkassen er udstyret med dobbelt elektriske blæser, som har en stor luftfortrængningskapacitet. Udmaderen på denne maskine er 350x50 mm og er spiralformet, hvilket sikrer nøjagtig og stor så kapacitet. Det er nemt og hurtigt at lave en præcis kalibreringstest med Zocon Pro.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame