Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

ScanMek-succes med sæsonkorrigeringer

16. maj. 2022 | Indrykket af Scantruck A/S

Det blev vel modtaget af maskinfolket, at ikke alt var som det plejede at være

Del artiklen:

Corona, krig og andre faktorer skaber forandringer. Det forholdt Scantruck A/S sig til, da det blev besluttet at rykkede firmaets egen maskinmesse, ScanMek, fra vintermåneden januar til forårssol i begyndelsen af maj. Det var tid for sæsonkorrigeringer – store og mindre. Den traditionsrige dampende varme suppe blev skiftet ud med læskende softice. Og hele messen blev samlet i og omkring Scantrucks store brugtcenter.

”Samtidig valgte vi at komprimere ScanMek 2022 til en enkelt dag, og forandringerne blev vel modtaget af gæsterne, som talte både entreprenører, byggefolk, landmænd og folk fra industrien og udlejningsbranchen”, fortæller Scantrucks markedschef, Dennis Faurby.

”Først og fremmest var det dejligt at se så mange besøge Scantruck igen. Mange mennesker i huset skabte en god stemning, som også vores gæsteudstillere med tilbehør og materiel til maskinerne bidrog til, siger markedschefen.

50 tons med hjem
”Det er ingen hemmelighed, at både vi selv og mange andre i øjeblikket oplever udfordringer med leveringerne af nye maskiner og reservedele. Alligevel fornemmer vi optimisme både i bygge- og anlægsbranchen og i landbruget. Vores sælgere havde da også god gang i slutsedler på både nye og brugte maskiner i løbet af ScanMek-dagen”, siger Dennis Faurby.

En af dem blev på en funklende ny Sennebogen 653E teleskopkran, som Per Nielsen og Jacob Sørensen udvalgte sig til Nordjysk Lift. En kraftkarl, som dels selv vejer 50 tons, men også har løftekapacitet til 50 tons og præsterer en løftehøjde op til 43 meter.


Billedtekster:

1. Der blev budt velkommen til ScanMek 2022 med stil og rød løber.

2. Masser af god maskinsnak ved de lange borde – og naturligvis grillere med brød og måske en softice.

3. Der var også lejlighed til at se hestekræfter i arbejde på årets ScanMek.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser