Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Nu kommer ScanMek

21. mar. 2022 | Indrykket af Scantruck A/S

Scantruck tager revanche for corona-aflysningen i januar og melder klar med den traditionsrige messe fredag den 6. maj

Del artiklen:

Der er underskud af gæster, stemning, balloner og maskinsnak på Katkjærvej i Skive. Corona-restriktionerne kom på tværs og aflyste Scantrucks traditionsrige messe ScanMek i januar. Nu tager Scantruck revanche og holder et lidt forsinket ScanMek fredag den 6. maj.

”Det gjorde virkelig ondt, da vi i januar måtte aflyse for andet år i træk. Derfor er vi jublende lykkelige for, at vi kan ændre den seneste aflysning til bare at være en udsættelse med lige godt en tre måneder. Vi stiller op helt i den kendte stil med masser af både nye og brugte maskiner, tilbehør, godt til ganen for både store og små. Og ikke mindst lyst til en god handel”, siger markedschef Dennis Faurby hos Scantruck.


13. udgave

Sædvanligvis trækker ScanMek flere tusinde entreprenører, landmænd, maskinførere og andre maskininteresserede til det store maskinhus i Skive. 12 år i træk lykkedes det at holde ScanMek med pølser, øl og vand, varm suppe og maskinsnak til overflod. Indtil corona-situationen altså sparkede den 13. udgave til hjørnespark.

”Det – hjørnesparket – er hele Scantruck-holdet klar til at tage den 6. maj, hvor vi så står klar med nypudsede maskiner. Scantruck har et meget stort udvalg af maskiner med en omfangsrig importliste, der omfatter ikke færre end otte internationale maskinmærker. Fra alle typer entreprenørmaskiner til tre forskellige mærker i mandskabslifte”, siger Dennis Faurby.

En minilæssemaskine kan formentlig se frem til lidt af en stjernestatus på ScanMek 2022. Scantruck har netop haft premiere på verdens første batteridrevne Weycor-læsser, som firmaet selv har udviklet i samarbejde med Weycor-fabrikken i Tyskland. Maskinen vakte berettiget opsigt og interesse på det store åbent hus-arrangement Åben Maskinvej i Ringsted forleden. Nu kommer den også på hjemmebane i det jyske hovedkvarter. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer