Nyheder

GRIMME Technica er aflyst

20. jul. | Indrykket af GRIMME Skandinavien A/S

Aflysningen af udstillingen skyldes Corona-krisen og dermed deltagernes og personalets sikkerhed.

Del artiklen:

Udstillingen GRIMME Technica har, siden 2004, fundet sted hvert andet år på fabrikken i Damme. På grund af den usikre udvikling af Corona-krisen og den maksimale forsamlingsstørrelse og for at sikre størst mulig beskyttelse af besøgende og personale, annulleres GRIMME Techncia, som var planlagt fra 1. til 4. december 2020. ”Det er et meget vanskeligt skridt for os, fordi GRIMME Technica er en af de vigtigste messer for os. Med den store usikkerhed, der er i øjeblikket, har vi desværre intet andet valg, ”siger Christoph Grimme, administrerende direktør for GRIMME Landmaschinenfabrik. Alle messer og andre begivenheder i hele GRIMME-koncernen er, over hele verden, blevet aflyst indtil den 31.12. 2020. Dette inkluderer også Potato Europa i Frankrig og Beet Europe i Seligenstadt.

Messer og begivenheder er et meget vigtigt værktøj til kundepleje og erhvervelse af nye kunder. Af denne grund udvikles alternative og nye koncepter for at holde kontakten med kunderne og tilbyde størst mulig informationsgennemsigtighed.

Produktionen kører fortsat i GRIMME-Gruppens syv fabrikker i Tyskland, Danmark, Kina og USA. På grund af den høje integration og avancerede produktionsprocesser kan de nu kritiske forsyningsflaskehalse af dele overvindes. Med indførelsen af strenge hygiejnebestemmelser og nye arbejdsprocesser kan alle lokationer, på verdensplan, fortsætte med at arbejde.

Leveringen af reservedele er garanteret, og en online shop kan etableres i samarbejde med GRIMME Premium Partners. Forsendelse af maskiner og service er også garanteret.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame