Horsens Maskiner, som har importen af Farma skovvogne, er aktuel med en nyhed til skovfolket, nemlig den anden og forbedrede generation af Farma G2 skovtraileren, som fås i flere udførelser.

I en meddelelse fra producenten slår man blandt andet på en kraftigere ottekantet centerprofil, en meget mere holdbar konstruktion og større brugervenlighed - men samtidig lavere vægt. Forbedringerne er sket på baggrund af brugeres erfaringer med de tidligere modeller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forbedringerne betyder også ifølge Farmas, at vognen nemmere kører hen over store stubbe og sten. Den er alt i alt blevet mere terrænduelig, hvilket nok skal komme til gavn hos eventuelle kunder, som stadig er i gang med at rydde op efter sidste års skovfald.

Individuelle ønsker

Nyheden er veludstyret - eksempelvis har Farma T12 G2 flytbare sidestolper. Generelt er der rige muligheder for at få sin Farma trailer udstyret efter individuelle ønsker. Blandt andet er der flere muligheder for valg af kran, hvor en oplagt mulighed er kranen Farma C 7.0, som giver masser af kraft til en rimelig pris.

Farma G2 vognene findes i modellerne T10, T12, T14 4WD og T16 4Wd. Kranerne findes som modellerne C 3,8, C 5,3, C 6,3, C 7,0 og C 8,5.