Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Seges samler aktiviteter i Agro Food Park

Af esu - 11. sep. 2017 KL. 15:38

For at sikre og videreudvikle de faglige synergier flyttes en række aktiviteter og medarbejdere til Skejby.

Seges har besluttet at flytte en række af aktiviteterne i Vejen og Kjellerup til Agro Food Park i Skejby. Flytningen sker som et led i indsatsen for at styrke de faglige miljøer.

- Vi har i arbejdet med at strukturere det nye Seges fået et klart signal fra baglandet om, at vi skal videreudvikle og styrke det faglige arbejde og de faglige synergier mest muligt. Det er som led i den indsats, at vi samler aktiviteterne i Agro Food Park, siger Anne Lawaetz Arhnung, direktør for Seges.

Laboratoriet i Kjellerup og kejsersnitfunktionen i Vejen vil dog blive bibeholdt, da vi ikke vurderer, at Agro Food Park er et velegnet område til håndtering af dyr. Aktiviteterne i laboratoriet søges udvidet til at omfatte andre husdyrracer.

En del af baggrunden for beslutningen om flytning er også, at der i de senere er år konstateret et fald i antallet af avls- og opformeringsbesætninger, hvilket betyder, at forretningsgrundlaget for Seges inden for sundhedskontrollen er vigende.

Flytningen berører 48 medarbejdere, der alle bliver tilbudt at beholde deres stillinger.

Det praktiske arbejde med flytning kommer til at foregå afdelingsvis i etaper og vil blive sat i gang, så snart de fysiske forhold i Agro Food Park tillader det og under samtidig hensyntagen til, at der skal ske en fornuftig afvikling i Vejen og Kjellerup.

- Vi forventer, at flytningen er gennemført senest 1. marts 2018. Vi skal nu, i samarbejde med de berørte medarbejdere og ledere, i gang med at lægge en konkret plan for flytningen, siger Anne Lawaetz Arhnung.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame