De seneste uger har været turbulente for den store danske svineproducent AC Farming. Nedturen begyndte for offentlighedens vedkommende med ubetalte regninger hos entreprenøren Gråkjær, som Maskinbladet fik kendskab til i slutningen af august. Siden da har det føget frem og tilbage med forskellige udmeldinger særligt mellem hovedinvestoren Jan Daugaard Pedersen og AC Farmings direktør Jan Rodenberg.

Først sagde Jan Rodenberg, at hans navnebroder havde trukket sig som investor; en udmelding, som Jan Daugaard Pedersen ikke direkte kunne genkende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jan Rodenberg har ad flere omgange meldt ud, at virksomheden arbejdede på en løsning for at finde en ny investor. Det arbejde er tilsyneladende ikke lykkes, eftersom AC Farming nu er under konkursbehandling ved retten i Kolding. Det fremgår af en meddelelse fra Statstidende torsdag morgen.

Af Statstidendes meddelelse fremgår det desuden, at kuratorer er advokaterne Lars Hjortshøj Nielsen og Mads Danielsen. Har man penge til gode hos AC Farming, skal man anmelde kravet til kuratorerne inden for fire uger.