Lyt til artiklen:

Udstillere har allerede tilmeldt sig dyrskue i Lemvig

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Den 1. og 2. juni er der traditionen tro dyrskue på flyvepladsen i Rom, da Fjordland sammen med Lemvig Flyveklub arrangerer Lemvig Marked & Dyrskue.

- Vi har allerede for længst fået de første tilmeldinger fra de udstillere, der år efter år bakker op om arrangementet, siger Henrik Damgren fra Fjordland i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lørdag bliver klovdag, hvor kvæget er i fokus, mens søndag er hovdag, hvor avls- og fritidsheste fylder dyrskueringen.

rich-media-2
Kvæget er som altid i fokus om lørdagen. Foto: Lemvig Dyrskue/Kristian Sloth

Begge dage er omgivet af en stor udstilling med maskiner og produkter til landbruget og livet på landet samt stande med udstillinger og aktiviteter fra lokale forretninger, foreninger og institutioner.

- I det fælles udstillingsudvalg er vi i fuld gang med at invitere nye udstillere til at være med, ligesom vi arbejder på et program med både velkendte og nye aktiviteter. Det er ugen før valget til Europa-Parlamentet, og vi kan derfor tydeligt se, at ikke mindst de politiske partier allerede har booket en plads på flyvepladsen, hvor vi helt sikkert igen kommer til at se profilerede politikere, siger Henrik Damgren.

Thisted ugen efter

Fjordland står også bag Dyrskuet Thy-Mors, der holdes på dyrskuepladsen i Thisted ugen efter; nemlig lørdag den 8. juni. Her indledes med arrangementet 'Landbruget i børnehøjde' fredag den 7. juni, hvor børn fra Thisted, Morsø og Struer Kommuner inviteres til rundvisning på dyrskuepladsen.