Hvordan gik det med de afgrøder, som blev fremvist på LMOs velbesøgte Øko-Plantetræf 7. juni? Du har nu mulighed for at gå med en tur i marken og med egne øjne konstatere, hvordan afgrøderne på demonstrationsparcellerne har udviklet sig siden juni.

- Vi vil gerne give alle interesserede økologer mulighed for at være godt klædt på, når det gælder sortsvalg og ukrudtsbekæmpelse. Vi holder derfor dette opfølgningsmøde, hvor vi ser på, hvordan det er gået med afgrøderne hen over sommeren, fortæller fagchef for LMO Økologi, Thomas Vang Jørgensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opfølgningsmødet foregår tirsdag 9. august fra klokken 15 på Niærvej 20, 8450 Hammel.

- Vi vil fortælle om det seneste nyt fra økologisk planteavl, om sorter til økologisk dyrkning og se på, hvordan forskellige strategier for ukrudtsbekæmpelse har virket i hestebønner, vårhvede og vårbyg. Desuden kan du se, hvordan det er gået med sommerbyggen - både den, der er etableret og dyrket på traditionel vis og den, der er sået direkte i rug. Jeg kan godt love, at det er en ret spændende udvikling, du får at se, siger Thomas Vang Jørgensen, som udover at være fagchef for LMO Økologi også er vært for besøget og dermed demonstrationsarealerne.