Der var ikke megen diskussion i dommer panelet omkring Årets Sælger 2017 da den ærefulde titel blev tildelt nordjyske Ole Kjærsgaard fra S.D. Kjærsgaard. Det skriver Maskinbranchens Rejselaug i en pressemeddelelse.

Fra juryen lød det;

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ole Kjærsgaard er sælger med stor S og drevet at en utrolig stor drivkraft omkring de daglige salgsarbejde. Han har altid en optimistisk tilgang til at opsøge nye kunder og bruger al den tid der skal til ude hos kunderne. Ole Kjærsgaard nyder en stor tillid hos kunderne, i firmaet og hos kollegerne.

Af kollegiale særkender lyder det at Ole Kjærsgaard giver plads og gerne deler erfaringer med nye kolleger, om end han er et konkurrence menneske. En munter og motiverende kommentar falder tit af, men tag ikke fejl af hans målrettethed og flid.

Ole Kjærsgaard rejser gerne ud for en traktorhandel, men har dog Nordjylland som sin baghave og foretrukne hjemmebane. SDK er ikke noget rejsebureau er sagt nogle gange når der arrangeres rejser i virksomheden.

Ole Kjærsgaard startede i 1958 i lære i S.D. Kjærsgaard, og har siden 1968 arbejdet med salget. Ole Kjærsgaard siges at være skarpere end i mange år, og bliver ved de næste 25 år, i første omgang. I 2003 overdrog Ole Kjærsgaard ansvaret for virksomheden til sønnen Palle Kjærsgaard, og Ole Kjærsgaard har siden alene arbejdet med sin yndlingsbeskæftigelse og hobby - salg og tilfredse kunder.

Ole Kjærsgaard selv var meget beæret over den store hæder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Tak til Maskinbranchens Rejselaug's udsendte Søren Hansen fra Samson Agrolize og bestyrelsen - jeg blev godt nok overrasket - jeg var blevet lokket til at være hjemme til et leverandør møde kl 12, ellers havde jeg jo været på kundebesøg - jeg søger normalt ikke priser, men er oprigtigt glad for I har betænkt mig med denne hæder, skriver Ole Kjærsgaard som kommentar til udnævnelsen.