Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

New Holland er nummer 1 på landbrugstraktorer igen i 2020

6. jan. 2021 | Indrykket af New Holland Agriculture

For 11. år i træk har New Holland sikret sig førstepladsen på traktorregisteringer i 2020

Del artiklen:

New Holland forhandlernetværket har endnu en gang vist sig fra den skarpeste side og sikret sig selv og New Holland en førsteplads på traktorregistreringer i 2020. 

Igen i 2020 har New Holland bevist sin førerposition inden for landbrugstraktorsegmentet med en markedsandel på 21% fra 100 hk og opefter. 

New Holland rammer især plet blandt de større landbrugstraktorer med sin T7-serie og ikke mindst bestselleren T7.270 Auto Command, som har fået godt selskab af storebror T7.315 Auto Command. Alsidighed, ydelse og adgang til RTK-netværk, Telematics, dataoverførsel, markstyringsprogram og andre former for tidssvarende services gør. at New Holland traktorerne bliver det naturlige valg, når kunder i Danmark skal drive deres moderne landbrug. 

Med en markedsandel på 22,1% i den officielle statistik fra 40 hk op opefter, markerer New Holland at mærket magter hele paletten af traktorer, og alle kunder kan føle sig velkomne hos den lokale New Holland forhandler.  

New Holland forhandlerne har i 2020 udvist både stor dygtighed og hensyn, når det kom til at betjene deres kunder på sikker vis. Netop viljen til at få tingene til at lykkes er en del af opskriften på, at blive nr. 1 på det danske traktormarked. En anden vigtig faktor er, at kompetente forhandlere har overskud til at ansætte, motivere og fastholde de dygtigste medarbejdere inden for branchen. Det er netop disse dedikerede medarbejdere uanset om de arbejder i salg, reservedele eller service, som hjælper New Holland kunderne med at udnytte deres investering bedst muligt og holde den kørende. 

Spændende år i vente

2021 bliver trods COVID-19 et år, hvor der bliver introduceret nyheder også på traktorfronten. Den nye T8 traktorserie som blev introduceret i 2020, har allerede vist vejen, når det kommer til fremtidens kabineindretning og muligheder for services via fjernopkobling til New Holland forhandleren, og flere modelserier vil følge efter. 


Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter