Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

New Holland plovens opbygning - forplovene

14. maj. | Indrykket af New Holland Agriculture

Vend dig til det - det skal pløjes væk

Del artiklen:

Årsager til at pløje

Korrekt udført pløjning hvor afgrøderester og ukrudtsplanter og ukrudtsfrø vendes ned i bunden af furen reducerer spredning af svampesygdomme og har en effektiv virkning i forhold til ukrudstrykket. Derfor har pløjning væsentlige positive effekter for både økologisk og konventionelt landbrug og i den sidste ende miljøet for så vidt angår reduceret anvendelse af fungicider og herbicider.

Forplove

Forplovene skal have en udformning så de ud over at smide afgrøderester og ukrudtsfrø ned i bunden af furen ikke samler afgrødestængler og medvirker til at ploven slæber bunker af afgrøderester sammen, som ikke kan pløjes ordentligt korrekt ned. 


New Hollands forplove

Standard EG forplove sørger for at afgrøderester, ukrudt og ukrudsfrø kommer ned i bunden af furen. I tillæg til EG forplovens egenskaber har majsforploven EM en afrundet bagkant og er velegnet til at afvise stængler så de ikke hænger fast i forploven og forårsager slæbning og blokering af ploven. Til danske forhold anbefales EM-forploven for at minimere slæbningsrisiko ved store materialemængder og sikre en jævn nedpløjning af planterester, ukrudt og ukrudtsfrø. 

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser