Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Upgrade til NonstopBunker på GRIMME EVO 280

22. jul. 2022 | Indrykket af GRIMME Skandinavien A/S

Til høstsæson 2022 tilbyder GRIMME en NonstopBunker med en kapacitet på 7,5 t som option.

Del artiklen:

De torækkede tankmaskine EVO 280 er forsynet med tre store separatoraggregater og egner sig til forskellige afgrøder, som for eksempel kartofler, løg og gulerødder. Hidtil kunne EVO 280 udstyres med en patenteret 6 t NonstopBunker som option, som gav mulighed for en skånsom aflæsning uden tab under optagningen.

Til høstsæson 2022 tilbyder GRIMME en NonstopBunker med en kapacitet på 7,5 t som option. Herved kan maskinens og transportkøretøjers ydelse øges yderligere. På grund af den store overlæsningshøjde og -bredde kan der realiseres store afstande mellem optageren og transport-traileren, og selv høje transportkøretøjer kan læsses nemt og bekvemt under kørslen.

På trods af den større bunker har EVO 280 en vejtransportbredde på under 3,00 m samt en fuldstændig EU-typegodkendelse. Hermed kan den køres inden for EU i den offentlige trafik uden særlig tilladelse.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter