Arrangement

NutriFair 2020

NutriFair er Danmarks fagmesse for husdyrproducenter. Messen havde sin debut i 2012, hvor man for første gang åbnede dørene for en specialmesse med fokus på produkter til indendørs mekanisering, foder samt dyrevelfærd til den animalske landbrugsproduktion.

NutriFair er en målrettet messe med fokus på faglighed og professionalisme, og der er garanti for at møde de helt rigtige mennesker. De besøgende er beslutningstagere og nøglepersoner fra landbruget, der kommer for at skabe nye kontakter og gøre forretning.

Messen sætter aktuel viden på dagsordenen. Foruden traditionelle stande byder NutriFair også på et stærkt konferenceprogram med foredrag om topaktuelle emner af forskellig faglig karakter.

NutriFair arrangeres af MESSE C Fredericia i tæt samarbejde med en række af branchens toneangivene aktører. En stærk messekomité, tætte relationer til branceforeninger og en dynamisk dialog med medier, udstillere og besøgende gør, at messens falige niveau øges fra gang til gang.

I 2020 åbner MESSE C igen dørene til Danmarks specialiserede landbrugsmesse, når NutriFair afholdes den 15. - 16. januar.

ATR Landhandels standplad er 3125 i hal D. Kig forbi!

Info

Tidspunkt

Start15. jan. 2020Slut16. jan. 2020

Pris

Pris ikke oplyst

Sted

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
Denmark

Del arrangement:

reklame