DA">Den nye struktur i Seges levner ikke plads til Claus Fertin, den nuværende direktør for VSP, som derfor stopper.


DA">Resten af året har han påtaget sig at hjælpe Landbrug & Fødevarer i mål med de vigtige opgaver, der er på svineområdet, hvorefter han har valgt at stoppe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Claus Fertin har selv valgt at fratræde. Det er helt udramatisk, og han står bag organisationen og vil passe sit job til 31. december, siger Erik Larsen, formand for VSP.

Det bekræfter Claus Fertin, som fortæller, at han fortsætter i organisationen, så længe den eksisterer - det vil sige resten af året. Men han kan ikke se sig selv som sektorchef i den nye organisation.

- Men jeg fortsætter i organisationen for at sikre den bedste overgang for VSP-opgaverne, siger Claus Fertin.

Han tilføjer, at organisationen eksisterer resten af året.

- Og jeg er med så længe, organisationen er der, og jeg hjælper med at få den nye organisation på plads. Jeg vil koncentrere mig fuldt ud om opgaverne og sikre den bedst mulige overgang, siger Claus Fertin.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Claus Fertin fortæller, at de faglige opgaver resten af året er mange, og i den forbindelse er MRSA-sagen, som aktuelt er et hedt emne i Danmark, kun en af mange opgaver, han kommer til at varetage.

Han ved ikke, hvad han skal efter 1. januar.

- Det er så nyt endnu, siger han.


DA">Som en konsekvens af Claus Fertins afgang skal der nu findes en ny sektorchef til svine-området i den nye organisation, bekræfter L&F.


DA">(Artiklen er opdateret 11.50)