ACO Funki fik to priser ved Space.

Den ene pris er for deres nye inventarhåndtag og lukkemekanisme, Auto-Lock. Ifølge bedømmelsesudvalget ved Space er der tale om et stærkt og ergonomisk håndtag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lågen i inventaret lukker selv på grund af vægten af håndtaget. Det er lavet af rustfrit stål og har derfor en lang holdbarhed. Det har ligeledes afrundede former, så grisene ikke kan komme til skade på det.

Den anden pris blev givet for Velos Nedap sorterings-vægt til storstier, der distribueres via ACO Funki.

Dette system med øremærker til slagtesvinene gør det muligt at følge tilvækst og foderadfærd hos det enkelte slagtesvin. Det åbner for nye muligheder for slagtesvineproducenterne. Der kan langt bedre optimeres på fodring, sundhed, avl og management. Der kan skelnes mellem so- og ornegrise.

Velos tilbyder et brugervenligt program til sorteringsvægten. Det fungerer selvstændigt og er webbaseret. Man kan bruge programmet uden at skulle installere nogen PC-software. Brugeren afgør, hvordan man styrer systemet (via PC, PDA eller Tablet PC). Det er også muligt at dele oplysninger med andre interessenter såsom slagteriet, opdrætter, dyrlæge foderleverandør, det bestemmer svineproducenten selv.