Nyheder

Kampen om at blive Danmarks bedste er i fuld gang

1. nov. 2019 | Indrykket af H.C. Petersen

De fire dygtige finalister har smøget ærmerne op og gået i gang med dagens udfordringer

Del artiklen:

I dag den 1. november og i morgen 2. november dyster 4 dygtige finalister på Erhvervsskolerne i Aars om at blive Danmarks bedste landbrugsmaskinmekaniker-lærling.  

De fire finalister har smøget ærmerne op og er netop blevet færdig med den første af de fire opgaver, som de hver især skal løse på blot 2 timer. Stationerne er vidt forskellige og ingen ved, hvilke opgaver der skal løses på hver station. Finalisterne er dybt koncentreret og en smule nervøse, men formår trods det store pres at holde hovedet koldt.  

På den ene afstationerne har HCP stillet en Deutz-Fahr 7250 TTV til rådighed, hvor fire fejlfindingsopgaver skal løses. Første kandidat, Mads Nørskov Kristiansen fra Maskincenter Roskilde A/S, har netop forladt stationen og gået videre til den næste udfordring. Vi følger spændte med fra sidelinjen og iagttager de unge talenters arbejdsgejst og kan kun konstatere, at der er kamp til stregen. Det er syvende gang at DBL bliver afholdt og også denne gang giver det sved på panden. Da det er de fire bedste der samlet til dysten, er opgavernes sværhedsgrad også lavet derefter. Vinderen af DBL bliver den deltager der samlet set scorer flest points i de fire opgaver. Tildelingen af points sker fra dommere, der består af produktspecialister som er hentet ind fra forskellige virksomheder, afhængig af opgaverne. På HCP's Deutz-Fahr har vi
servicechef Martin Hansen og servicetekniker Niels Elkjær som ivrigt følger med og vurdere de unge mænds præstation og arbejdsgang. 

I morgen er det dagen, hvor afgørelsens time skal stå og vinderen af Danmarks bedste landbrugsmaskinmekaniker-lærling skal kåres. En titel som kun ganske få kan prale af, men ikke desto mindre en super flot titel, som kan være med til at åbne døre for den fremtidige karriere.

Morgendagens program kan du finde under billeder i dette opslag, så læg vejen forbi til den spændende finale i morgen, hvor du også får mulighed for at se DM i rally som også finder sted på og omkring skolen i morgen fra klokken 9:00.

 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame