Nyheder

Fordelertank med optimeret indføring og større kapacitet

18. aug. | Indrykket af GRIMME Skandinavien A/S

Til sæsonen 2020 er fordelertankene i RH-serien omfattende revideret og udstyret med nye, praksisorienterede løsninger.

Del artiklen:

GRIMME har tilbudt kapacitetsstærk og produkskånsom teknologi til opbevaring af kartofler, gulerødder, løg og andre grøntsager i over 20 år og har sat nye standarder med det elektrohydrauliske drev. Til sæsonen 2020 er fordelertankene i RH-serien omfattende revideret og udstyret med nye, praksisorienterede løsninger.

Optimalt tilpasset transportkøretøjer
En god tætning mellem transportkøretøjet og fordelertanken minimerer tabet af produkter og forbedrer renligheden og hygiejnen for hele indlagringsprocessen. Fordi transportkøretøjer i praksis har en lang række forskellige konturer, skal tætningsgummierne være særligt fleksible og hurtige at tilpasse. GRIMME har derfor fuldstændigt omredigeret designet og funktionen på fyldeområdet for yderligere at forbedre den hurtige og sikre tilkørsel med transportkøretøjer. Den nederste støttebjælke, der gør det let at køre transportkøretøjer med dyb underkørselbeskyttelse hen til beholderen, kan som sikkerhed bevæge sig bagud. Der er tre gummilæber på tankens sidevæggene, der hver er opdelt i tre. Gummilæberne tilpasser sig alle køretøjskonturer. Påfyldningsgummiet er med kuglelejer og højdeindstillelig uden værktøj, så det hurtigt og nemt kan justeres til de forskellige højder på de respektive transportkøretøjer. Tab ved fyldning af tanken kan således, endnu mere effektivt, forhindres,

VarioFlow: Største kapacitet og skånsomhed
Overgangen fra sorterings- eller rensevalserne til transportøren er ofte den begrænsende faktor for tanken, fordi afgrøderne kun kan ledes til produkttransportøren i den ene side. Med den nye VarioFlow tilbyder GRIMME en overgangsenhed, (Ekstraudstyr) der består af to PU-spiralvalser, der er mekanisk højdeindstillelige. Med denne overgangsenhed kan flere produkter overføres mere jævnt til produktbåndet, hvilket bidrager væsentligt til en forøgelse af kapaciteten. Overgangshøjden på de to PU-spiralvalser til produktbåndet kan justeres trinløs ved hjælp af en spindel på venstre og højre side af maskinen. Denne justering gør det muligt at sammenflette de to PU-spiralvalser, hvilket øger produktbeskyttelsen. Dette opnås med en minimal overgangshøjde til produktbåndet på den ene side. På den anden side i produktstrømningsretningen øges passagen, fordi rullerne drejes ud af produktstrømmen. Samtidig bliver overgangshøjden minimal, fordi afgrøden i denne side overføres til den afgrøde, der allerede ligger på produktbåndet. Resultatet er en markant stigning i kapaciteten med et konstant højt produktbeskyttelsesniveau.

Forenklet vedligeholdelse af tankbundkæden
Den nye smøreanordning tilbyder en praktisk løsning til smøring af tankbundkæden og dermed øges holdbarheden til et maksimum. Vedligeholdelse og pleje af maskinen er betydeligt forenklet, fordi den manuelle smøring af tankbundkæden forsvinder.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

reklame