Lyt til artiklen:

Skov klar med nyt distributionscenter

00:00
Hastighed: ???x
02:00

Skov Gruppen, der producerer ventilation, managementsystemer og digitale services til animalsk produktion, indvier et nyt distributionscenter ved virksomhedens hovedkontor.

Den 24. november 2022 bliver en festdag hos Skov i Glyngøre, hvor virksomheden indvier nyt distributionscenter, skriver Skov i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Efter mere end ét års byggeri er vi nu klar til at indvie vores ny distributionscenter, der samler vores lagerkapacitet i Danmark på én lokation tæt på mange af vores lokale underleverandører, fortæller Leo Østergaard, Adm. Direktør, Skov A/S.

Distributionscenteret er etableret som et nulenergihus ved at anvende solceller og varmepumper.

- Det er vigtigt, at vi som virksomhed har fokus på miljøbelastningen af vores aktiviteter, og med den seneste udvikling i energipriserne er vores investeringer også en særdeles god forretning, fortæller Leo Østergaard.

Skov har yderligere investeret i varmepumper til de eksisterende bygninger, hvor tre pumper allerede kører og de sidste fem sættes i gang meget snart.

Optimering af processer

Distributionscenteret i Glyngøre er udstyret med de nyeste løsninger inden for lagring, håndtering og afsendelse af produkter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi arbejder hele tiden på at optimere vores processer, så vi effektivt kan levere vores løsninger verden over til konkurrencedygtige priser, fortsætter Leo Østergaard.

I sidste regnskabsår omsatte Skov Gruppen for 981 millioner kroner med en eksportandel på mere end 90 procent. Virksomheden har 475 ansatte, hvor cirka300 medarbejdere arbejder med base i Glyngøre.

Den lokale entreprenør, Ole Ibsen A/S, der også stod for Skovs sidste udvidelse i 2017, har haft hovedentreprisen på distributionscenteret. Tegningsarbejdet er lavet af arkitektfirmaet Andreas Ravn i samarbejde med Viborg Ingeniørerne.