Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Søg maskiner

Mejetærskere til salg

Find din nye mejetærsker blandt de maskiner til salg i vores tusindvis af salgsannoncer.

Mejetærskeren er en af de allermest kendte maskiner i landbruget og bruges bl.a. til at høste raps, vinterkorn og andre afgrøder. Hvis man har større stykker land, som skal høstes, er sådan en maskine altså ganske uundværlig, da alternativet er manuel høst ved menneskekraft eller hjulpet af en hest.

Kig de mange salgsannoncer igennem og se om ikke du kan finde din drømme-maskine blandt de mange mejetærskere til salg.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Arbejdsbredde m:
Kapacitet tank:
Fod:
HK:
Tankkapacitet i Liter:
Timer:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 2449

Find mejetærskeren til dine behov

Vi håber inderligt, at du kan finde den perfekte mejetærsker til dine behov blandt de mange salgsannoncer. Heldigvis ved vi, at der er en masse forskellige at vælge imellem. Det skulle gerne betyde, at uanset hvordan dine krav til specifikationerne ser ud, bør der være flere relevante maskiner at kigge på.

For at gøre din søgning mest mulig effektiv, har vi også tilføjet nogle filtre, du kan bruge til at indsnævre din søgning.

Derfor kan du bl.a. filtrere din søgning efter arbejdsbredde, tankkapacitet, HK, antal timer brugt og så selvfølgelig pris. Derudover kan du også altid angive, hvorvidt du ønsker at kigge på fabriksnye modeller, eller om du også gerne vil se de annoncer med brugte mejetærskere til salg.

Spar penge og køb en brugt mejetærsker

Ved at købe en brugt mejetærsker kan du nemlig spare en masse penge. De koster således en del mindre end de helt nye modeller, men selvom de er brugte, kan de altså stadig være af rigtig høj kvalitet.

Derfor er der altså mulighed for at lave en rigtig god handel, ved at gennemgå alle de annoncer med brugte mejetærskere til salg.

Hvad koster en mejetærsker?

Det er svært at komme med et eksakt prisniveau for mejetærskere. Det kommer enormt meget an på alder, stand og specifikationer.

Men hvis du kigger de første par annoncer igennem, får du hurtigt et godt overblik over prisniveauet.

Find andre landbrugsmaskiner gennem Maskinbladet

Her i Maskinbladets mange annoncer kan du også sagtens finde mange andre lækre landbrugsmaskiner. Står du eksempelvis også og mangler en traktor eller en ny vendeplov?

Så udforsk vores mange annoncer og lav en rigtig god handel.

reklame