Profil

Jens Lübeck Agro ApS

 Hos Jens Lübeck Agro har vi fokus på at levere højkvalitetsmaskiner til en lavere pris, gennem direkte salg og at mindske afstanden mellem producent og forbruger. Derudover leverer vi reservedele til et bredt udvalg af maskiner. Jens Lübeck Agro består i dag af 5 medarbejder der alle står klar til at hjælpe dig.

Hvad vi kan tilbyde:

-Nye maskiner

-Salg af brugte maskiner via vores store nationale samt internationale netværk

-Service af landbrugsmaskiner

-Levering af reservedele

-Lovpligtige sprøjte syn, samt service af alle sprøjter fabrikater i hele landet

Vores værksted

vores værksted kan vi klare alle dine problemer med din traktor eller andre landbrugsmaskiner af alle mærker. Hos os er vores mekanikere veluddannet og kan klare alle opgaver til en konkurrencedygtig pris. Vores mekanikere elsker den friske luft og skønne natur. De kommer 90% af gangene hjem til dig eller ud i marken, hvor problemet opstår. Derfor er vores mekanikere tit på farten og ikke altid at finde i huset. Vi anbefaler derfor at du laver en aftale med os, inden du kommer med din traktor/maskine.


Vores leverandører er:

Unia, Agrisem, Agronic, Carré, Zocon, SIP, ROC og Celli


Vores kompetenceområde er:

Unia, SIP, Celli, ROC, Agrisem, Scan-maskiner, Gaspardo, Maschio, Same, Lamborghini og Deutz-Fahr.

Leverandør-kompetencer
Vurdering af maskiner, Harver, plove og tromler, Såmaskiner, Gyllespreder og gødskning, Sprøjter, Maskiner til kartoffel og grøntsager, Fræsere og grubbere, Plantebeskyttelse og ukrudtsbekæmpelse, Såsæd, frø og planter til markbrug, Vedligehold og smøremidler, Dele og tilbehør, Traktorer, Dele & tilbehør

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame