ONJ Frontlæsser

Specifikationer:

  • Varenummer:14

Yderligere information:

Fabriksny modellen kan leveres med Joystick for merpris kr. 3.000,- + moms.

Frontlæsseren er funktionel for dem, der mangler en lille nem og handy maskine, men som skal kunne dække alle behov, som i en almindelig frontlæsser. Læsseren har alle almindelige funktioner, som i en traditionel frontlæsser, f.eks. alle funktioner i et håndtag, parallel føring, hurtigskift, niveau måler samt 145 cm skovl.

Læsseren er opbygget i kraftigt profil rør, hele læsseren bliver monteret med bolte på traktoren. Alle funktionerne på læsseren er hydrauliske, og bliver styret via et håndtag som bliver monteret i højre side på traktoren. Skovlen kan afmonteres med fire bolte, som ekstra udstyr kan der fås hurtig udløser, hvor der kun skal afmonteres to split bolte.

Læsseren kan nemt afmonteres fra traktoren, på få minutter er den pillet af

frontlæsseren er med 4 i 1 skovl, skovlen virker på denne måde: Skovlens bund lukker sig op, kun bagenden af skovlen er nede, dette gør det nemt at læsse matrialer, da man kan fylde skovlen helt. Denne type skovl ses ofte på rendegravere. 4 i 1 skovlen kan fås to cylindre.

Traktoren er en rigtig god læsse traktor, da den har firhjulstræk og servo styring, som er rigtigt godt når man har frontlæsser. Den lille størelse, gør den anvendelig mange steder, f.eks. i stalde, rideskoler, boligforeninger , gartnerier, anlægsgartner, til fyring m.m.

Forhandler:

ONJ Tractors
Virkelyst 80 - 82, Gjellerup
7400 Herning

Send e-mail

reklame