Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

50 års tro tjeneste

Af Josefine Ørts Felletoft - 12. feb. 2019 KL. 14:05

  • ww325096_1
  • ww325096_2

I intet mindre end 50 år har Arne Krogh været en del af Skanderborg Maskinforretning. Derfor modtog han i dag en hæder fra Dronningen.

I dag er en festdag for Skanderborg Maskinforretning, for de kunne fejre, at deres medarbejder Arne Krogh har været en del af virksomheden i et halvt århundrede - for at være helt præcis nærmere det sig faktisk 51 år. Men i dag modtog han belønningsmedaljen fra Dronningen for sine 50 års tro tjeneste i forretningen.

- Jeg er både glad og stolt over at modtage medaljen, fortæller Arne Krogh, der fik den overrakt af Skanderborg Maskinforretnings direktør, Bjarne Elkjær.

Arne Kroghs tid i virksomheden begyndte som bare 21-årig. Først som montør og sidenhen som reservedelsmand, som han selv kalder det. For ham har det ikke været svært at være en del af samme arbejdsplads i så mange år.

- Jeg kan lide at være her. Jeg ved, at jeg ville komme til at savne både mine kolleger og kunder, hvis jeg stoppede, fortæller Arne Krogh, der dog ikke længere arbejder fuldtid, da han har en ugentlig fridag.

50 år er gået

I de 50 år, hvor Arne Krogh har været en fast del af Skanderborg Maskinforretning, har der været mange forandringer.

- Der er sket rigtig meget i løbet af tiden - jeg har både oplevet nedgange og opgange, siger Arne Krogh, der nævner sin egen udstationering til Nordjylland i flere år, som en af de største positive forandringer for ham selv.

Belønningsmedaljen blev i dag overrakt af Skanderborg Maskinforretnings direktør, Bjarne Elkjær, mens kolleger var samlet for at deltage i festlighederne. Udover modtagelsen af medaljen er Arne Krogh inviteret til audiens ved Dronningen, som han har planer om at tage til inden længe.

Det er Bjarne Elkjær, der har indstillet Arne Krogh til hæderen. Selvom han kun har været chef for Arne Krogh de sidste 23 år, fik han skrevet hele Arnes historie fra arbejdspladsen, som skulle sendes til Kongehuset inden modtagelsen.

Høj anciennitet

Når Arne Krogh bliver spurgt, om han har tænkt sig at blive ved længe endnu, kommer der et klart ja. Heldigvis er hans chef godt tilfreds med den udmelding.

- Jeg har aldrig før oplevet at have en medarbejder, der har været samme sted i 50 år. Det er da fantastisk, fortæller Bjarne Elkjær, og fortsætter:

- Det er jo en leders fornemmeste opgave at holde på sine medarbejdere og sørge for, at de har det godt. Og det er det jo heldigvis lykkedes med her.

Generelt er ancienniteten høj hos Skanderborg Maskinforretning, hvor flere medarbejdere nærmere sig et 40-års jubilæum.

- Det er en kæmpe styrke at have medarbejdere med så meget erfaring, som Arne eksempelvis har. De ved altid lige, hvordan de kan hjælpe vores kunder på bedst mulig måde, siger Bjarne Elkjær.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame