Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

1.000 heste til Gjorslev Gods

Af mod - 10. mar. 2017 KL. 10:09

Karl Mertz A/S har netop leveret 3 nye Fendt-traktorer til Gjorslev Gods. Avlsgården på godset er i forvejen Fendt kunde og traktorerne afløser 3 ældre Fendt.

Valget er igen faldet på Fendts 900-serie i form at to Fendt 930 og en enkelt Fendt 936 hos Gjorslev Gods, som netop har fået leveret de tre nye traktorer. De nye traktorer leverer tilsammen næsten 1.000 hestekræfter til markarbejdet. Udstyrsniveauet er højt og traktorerne er forsynet med Fendts VarioGuide GPS med RTK-præcision og desuden leveret med tilhørende tvillingehjul både for og bag.

Fendt fra Karl Mertz A/S

Ifølge Driftsleder Anders Bak Hansen var der udvalgt to traktormærker, som skulle give bud på handlen.

- Men i sidste ende valgte vi igen Fendt og Karl Mertz som vores leverandør. Vi kender Fendt rigtigt godt fra de hidtidige traktorer og vi har erfaring for, at traktorerne giver førerne god komfort, de er meget driftssikre og giver os en god totaløkonomi, fortæller Anders Bak Hansen.

- En anden vigtig faktor er servicen fra vores leverandør og vi synes, at vi gennem årene har haft et godt og gnidningsfrit samarbejde med Karl Mertz der leverer god service og desuden har opbakning fra importøren i form af Agco Danmark.

- Vi er stolte over, at være udvalgt som leverandør til Gjorslev Gods og vi ser frem til at servicere de nye Fendt traktorer og den øvrige maskinpark med vores mobile servicevogne og fra vores lokale afdelinger, fortæller Jesper Mertz, som har solgt traktorerne.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame