Svinepriserne i uge 14 ligger igen på 13,70 kroner pr. kg.

Danish Crowns slagtesvinenotering ender også i denne uge på 13,70 kroner pr. kg. slagtesvin, skriver Danish Crown.

Markedsberetningen:

Fokus på det europæiske marked for fersk grisekød ligger fortsat på at sikre forsyningen af fødevarer. Det forløber efter omstændighederne godt, men selvfølgelig ikke uden bump på vejen.

- Der sker nærmest dagligt noget uventet, men vi står relativt godt både i forhold til ordrebeholdning og produktion. Det gør os i stand til at navigere med meget kort varsel, og det betyder meget for kunderne i det nuværende marked, siger Lars Albertsen, der er global salgsdirektør i Danish Crown Pork.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Priserne er overordnet set stabile. Udbuddet af hele forender og skinker er lidt større end vanligt, fordi flere aktører i markedet ikke kan opretholde den normale udbeningskapacitet. Det skaber til gengæld et lidt bedre marked for nakker, bove og skinkemuskler, så samlet set er det status quo.

- Vi er i mine øjne et godt sted lige nu. Vi har en god efterspørgsel fra Japan, og samtidig er eksporten til Kina og resten af Asien stabil. Det gør os i stand til at navigere i det europæiske marked, hvor det lige nu handler om at komme bedst muligt igennem den her periode i tæt samarbejde med først og fremmest vores gode faste kunder, siger Lars Albertsen.

På grund af påsken fastsættes noteringen for uge 16 onsdag den 8. april kl. 16.