I Kolding har plantageejer ikke efterkommet et påbud om at fjerne juletræer langs Vamdrup Å - det får kommunen til at tage et drastisk skridt.

Når man planter juletræer, skal man se sig godt for - og så er det også en idé at lytte til myndighederne, hvis man ikke vil have ørerne i maskinen.

Det må en plantageejer fra Vamdrup sande, efter at Kolding Kommune har anmeldt ham til politiet for ikke at flytte sine juletræer, som han ellers havde fået besked på. Det skriver JydskeVestkysten.

Forløbet strækker sig over syv år - helt tilbage til 2013. Sagens kerne er, at plantage-ejerens træer er plantet for tæt på åen, hvilket er ulovligt i henhold til naturbeskyttelsesloven. Kommunen gav allerede i 2013 afslag på en ansøgning om at lade træerne stå, men da kommunen rykkede juletræsejeren for at fjerne træerne, varr han ifølge kommunen ikke til at komme i kontakt med. Ifølge kommunens egne notater rykkede de juletræsproducenten i 2016, i 2018 og igen i 2019, men der kom intet svar, fremgår det af JydskeVestkystens artikel.

Kommunen må ikke udtale sig i sagen på grund af den verserende politianmeldelse. Juletræsejeren afviser desuden at kommentere til dagbladet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce