2016 var et travlt PowerGear-år, hvor PowerGear University så dagens lys.

PowerGear er Maskinbladets populære testteam, og i 2016 var der travlt med test af de mange nye maskiner. Desuden blev 2016 også året, hvor PowerGear University blev søsat. Det nye koncpet kigger nærmere på teknologien i de mange nye maskiner, og det første afsnit i 2016 kiggede nærmere på den moderne dieselmotor, mens vi i 2017 dykker ned i blandt andet brændstofpumper og efterbehandling af udstødningsgasser.

I 2016 blev der testet 12 maskiner i decideret test, hvor maskinen testes i flere dage og testpiloterne kommer med konklussioner med plusser og minusser på testmaskinerne.

Derud over var der fem maskiner igennem PowerGearPreveiw, hvor Maskinbladets testteam kigger nærmere på helt nye maskiner, som ofte er så nye, at det ikke vil være seriøst at drage en konlussion eller se på plusser og minusser.

Alle PowerGear og PowerGearPreveiw kan altid ses på maskinbladet.dk og powergear.dk, men herrunder får du en genvej til at se eller gense de mange PowerGear-test og PowerGearPreveiw fra årets løb.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

PowerGearPreveiw: Effektfuld og kompakt

New Holland kan med den nye T7 Heavy Duty-serie leverer en kompakt og stærk traktor, som rummer nye detaljer og fuld effekt til alle opgaver.

Se og læs PowerGearPreviw af New Holland T7.315 Heavy Duty

PowerGearPreveiw: Ny Krone med smal indføring

Krone skiller sig ud på markedet med smallere indføring i Big X-serie.

Se og læs PowerGearPreveiw af Krone BigX 580

PowerGear-test: Den perfekte læssetraktor med finish

Claas viser med den nye Arion-serie, hvordan en moderne frontlæssertraktor skal se ud med god plads og udsyn. Traktoren kan skræddersys til behovet - men pas på med ikke at købe den for billigt.

Se og læs PowerGear-testen af Claas Arion 460 Paranomic

PowerGear-test: Den perfekte maskinstationstraktor

Case IH kan med den helt nye, kompakte Optum-serie levere en traktor, som passer perfekt på danske maskinstationer og landbrug - og Optum holder den effekt, den lover - med et flot brændstofforbrug.

Se og læs PowerGear-testen af Case IH Optum 300 CVX

PowerGear-test: Halvbugseret plov med T og Z

PowerGear har været i marken med den halvbugserede Kuhn Vari Leader vendeplov, som var monteret med den nye T underplov, og hvor plovens hovedramme er opbygget som et Z.

Se og læs PowerGear-testen af Kuhn Vari-Leader

PowerGearPreveiw: Fornyet finsnit med unikke detaljer

John Deeres nye 8000-serie finsnittere har gennemgået meget store forandringer.

Se og læs PowerGearPreveiw af John Deere 8600i

PowerGear-test: New Hollands kompakte sværvægter

Med T7 Heavy Duty er New Holland klar med en ny traktorserie, som bringer producenten op i et spændende effektområde til det danske marked.

Se og læs PowerGear-testen af New Holland T7.315 Heavy Duty

PowerGear-test: Udsyn til stor kapacitet

Med knap 500 hestekræfter, er der overraskende stor kapacitet i den nye topmodel i CX-rystemejetærsker-serien fra New Holland. Sejlskærebord giver kapacitet under tørre forhold, men der kommer begrænsninger under våde forhold.

Se og læs PowerGear-testen af New Holland CX8.90

PowerGear-test: Trinløs topmodel med ekstra effekt

Massey Ferguson 7726 er topmodel i den nye 7700-serie fra Massey Ferguson. Som noget nyt tilbyder Massey Ferguson nu topmodellem med den trinløse Dyna-VT transmission og EPM, som øger effekten med 25 hestekræfter.

Se og læs PowerGear-testen af Massey Ferguson 7726 DynaVT

PowerGearPreveiw: Udnytter autostyringen

Ved at vælge en Kverneland EO on-land vendeplov, kan autostyringen, der efterhånden findes på rigtig mange traktorer, også anvendes til pløjearbejdet, og ploven giver samtidig mulighed for at køre med brede dæk eller tvillinghjul på traktoren.

Se og læs PowerGearPreveiw af Kverneland EO onlandplov

PowerGearPreveiw: Deutz-Fahr med nyt flagskib

Deutz-Fahr rykker med den nye 9-serie over 300 hestekræfter. Traktoren er trinløs og klar til Danmark i løbet af 2016.

Se og læs PowerGearPreveiw af Deutz-Fahr 9340 TTV

PowerGear-test: Debutant med fornem betjening

Med den nye M7-serie, som omfatter tre modeller på 130 - 170 hestekræfter, træder japanske Kubota for alvor ind på markedet for landbrugstraktorer, og efter et par dages test af topmodellen kan vi konkludere, at det sker med stil.

Se og læs PowerGear-testen af Kubota M7171

PowerGear-test: Fremtidens powershift er grøn

e23 er en helt nyudviklet powershift-­transmission fra John Deere, som viser gode egenskaber i marken. Dog ønsker testpiloten små justeringer på landevejen.

Se og læs PowerGear-testen af John Deere 8320R med e23-transmission

PowerGear-test: Ny Valtra sparer på brændstoffet

Valtras nye generation af firecylindrede traktorer sparer på brændstoffet, har en god kabine, en lille venderadius og kan udstyres højt. Men vi ser gerne, at det bliver lettere at fylde hydraulikolie på traktoren.

Se og læs PowerGear-testen af Valtra N154e

PowerGear-test: Gødningsplacering efter ønske

Med Kverneland u-drill plus er det op til brugeren, om gødningen skal placeres af tallerkensektionen imellem sårækkerne, eller om det skal placeres sammen med såsæden.

Se og læs PowerGear-testen af Kverneland U-Drill Plus

PowerGear-test: Spækket med teknologi og kraft

Fra førersædet mærker man ikke, at der er tale om en traktor med 500 hestekræfter, men når der skal udføres service, så gør man.

Se og læs PowerGear-testen af Fendt 1050 Vario HER

PowerGearUniversity: Den moderne dieselmotor

Med over 100 år på banen holder dieselmotoren sig frisk og moderne ved hjælp af motorfabrikanternes indbyrdes konkurrence og konstante udvikling.

Se og læs det første afsnit af PowerGar University