Et omfattende netværk af varevogne hos Danish Agro kan lynhurtig bringe planteværn ud til kunderne.

Hvis en landmand bestiller planteværn hos grovvarekoncernen Danish Agro inden klokken 9.00, leveres det på adressen samme dag. Bestiller kunden inden kl. 12.00, leveres varen senest klokken 10.00 dagen efter. Dette er et helt nyt tiltag for Danish Agros kunder og er en optimal service for landmanden.

- Vi råder over et omfattende netværk af varevogne, der hurtigt når ud til kunder i alle dele af landet, og vi er utrolig glade for at kunne tilbyde vores kunder denne gode service på levering af planteværn, fortæller Markedsdirektør i Danish Agro, Palle Greiersen.

- Vi har konstant fokus på, hvordan vi kan skabe værdi for de landmænd, vi samarbejder med, og dette nye tiltag er endnu en bestræbelse på dette. Behovet for planteværn kan i nogle tilfælde opstå pludseligt, og det er derfor af stor værdi for landmanden, at varerne kan leveres samme dag, uddyber Palle Greiersen om baggrunden for den nye service.

- Samtidig er det tidsbesparende for kunderne, at vi kan levere med så kort varsel, set i forhold til at kunden ellers selv skulle ud at køre for at hente planteværn, tilføjer Palle Greiersen om endnu en fordel ved Danish Agros nye tiltag.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kontrollen med planteværn er skærpet de seneste år. For en virksomhed som Danish Agro betyder det blandt andet, at det nye tiltag har en yderligere fordel, idet produkterne inden for planteværn samles på få lagre. Samtidig sikrer det betydelige antal varevogne, der rådes over, at varerne kan leveres hurtigt og effektivt, selvom der kan være langt fra lageret og ud til kunden.