Bocm Pauls, som er Storbritanniens klart største producent af dyrefoder, har netop meldt sig som udstiller på NutriFair 2013 i Fredericia til januar.

Med besøgende fra 31 lande var det internationale islæt på den første udgave af NutriFair markant. Og meget tyder på, at udlandets interesse for fagmessen for den animalske landbrugsproduktion fortsætter, når næste udgave bliver holdt i Fredericia til januar.

Således har Bocm Pauls, som er Storbritanniens klart største producent af dyrefoder, netop meldt sig som udstiller på NutriFair 2013.

- Vores produkter bliver i stigende grad efterspurgt i hele Europa, og den udvikling vil vi blandt andet understøtte med deltagelsen på NutriFair. Messen danner rammen om et højt specialiseret forum med besøg af rigtig mange af landbrugets beslutningstagere. Den messeprofil er meget attraktiv for os. Så vi glæder os til at møde mange danske og udenlandske fagfolk på NutriFair, siger International Director Tony Suckling fra Bocm Pauls.

Peter Sunesen, projektleder på NutriFair, er rigtig glad for at kunne byde den engelske fodergigant velkommen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Der er flere aspekter i dette her. Bocm Pauls deltagelse giver de besøgende en endnu bredere produktpalette at vælge imellem på foderområdet. Og så er det et tegn på, at mange landbrugsfaglige aktører i landene rundt omkring os allerede nu har fået øje på NutriFair. Det er en fantastisk spændende udvikling, konstaterer Peter Sunesen i en pressemeddelelse.