I stedet for at holde medlemsmøder flere steder i landet, mødes Landsforeningen af Mælkeproducenter kun én gang næste år. På udstillingen NutriFair.

De 2000 medlemmer af Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter (LDM) får mulighed for at møde hinanden til ét fællesmøde næste år. I stedet for at splitte medlemsmøderne op på fire-fem steder og datoer, bliver alle medlemmer inviteret til ét møde i forbindelse med landbrugsmessen NutriFair i januar.

Her får medlemmerne til gengæld et ekstra godt program, lover Kjartan Poulsen, der er formand for LDM.

- Ved at lægge medlemsmødet sammen med NutriFair 2013, som ser ud til at få et kvægbrugsfagligt godt indhold, så får vi en god synergieffekt. Det kan forhåbentlig tiltrække rigtig mange af vores medlemmer, både til mødet og til at besøge os på messen, siger Kjartan Poulsen.

Først svin - nu kvæg

Peter Sunesen, projektleder på NutriFair, glæder sig meget over samarbejdet med LDM. - Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter er en spændende og vigtig samarbejdspartner for os. Vi er sikre på, at alle besøgende mælkeproducenter får et udbytterigt besøg med fuld fokus på det kvægfaglige, siger Peter Sunesen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han nævner, at i år var det Danske Svineproducenter, der løftede indholdet på NutriFair, og nu slutter Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter sig til.

NutriFair foregår den 23. og 24. januar i Messe C.