Automatisk oplæsning:

Hjælp til minkbranchen

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Early Warning står klar til at hjælpe minkavlere og leverandører til minkbranchen

- Har du som minkavler eller leverandør til minkbranchen svært ved at se, hvordan du kan føre virksomheden videre, finde nye forretningsområder eller lukke virksomheden uden fremtidsudsigt, så er vi klar til at hjælpe dig.

Det skriver Early Warning på deres hjemmeside.

For dig som må lukke din virksomhed

Hjælper Early Warning med at finde den bedst mulige løsning, så lukningen bliver så hurtig og smertefri som muligt og med de lavest mulige omkostninger. Mange bedrifter har både mink og andre dyr eller afgrøder, og er du i den situation kræves der nogle gange specialiseret hjælp for at redde de aktiviteter, som giver overskud, når minkavlen er lukket.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

For de virksomheder som sælger produkter og tjenester til minkavlerne

Er situationen også usikker. Det kan være alt fra fodercentraler, håndværkere, vognmænd, dyrlæger og andre i lokalområdet, som pludselig mister deres indtægt. Her hjælper Early Warning med at skabe overblik over virksomhedens økonomi og muligheder og hjælpe dig videre.

Sådan hjælper Early Warning

Early Warning tilbyder fortrolig, uvildig og gratis rådgivning til dig og din virksomhed gennem den krise, som er et grundvilkår for alle i minkbranchen og dens følgeerhverv.

Vi har allerede assisteret adskillige virksomheder i branchen - og vi hjælper også gerne din!

- De var virkelig min redning da jeg skulle igennem konkurs møllen. Bare det at de er der, lytter, møder op og hjælper en på vej. Hjælper med at tage de umulige beslutning. Der er de helt fantastiske, siger Martin Bundgård, tidligere mælkeproducent, til Maskinbladet.