Miljøminister Karen Ellemann (V) har meldt Ekstra Bladet til politiet for krænkelse af privatlivets fred

 Ekstra Bladets journalister har rodet i miljøministerens skraldespand og viderebragt en beskrivelse af det miljøskadelige indhold i avisen. Det har fået miljøminister Karen Ellemann (V) til at melde bladet til politiet for krænkelse af privatlivets fred.

Ifølge Ekstra Bladet var der ting i hendes skraldespand, som burde havde været afleveret i containere, samlet til storskrald eller kørt på genbrugsstationen.

Karen Ellemann siger i en pressemeddelelse, at hun inderligt håber, at journalsiterne har fået snavs på fingrene af at rode hendes skrald:

- Der må trækkes en grænse for, hvad man skal finde sig i. Og jeg vil altså ikke finde mig i, at uvedkommende går ind på vores grund og roder i vores families private sager, siger miljøministeren.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Chefredaktør tager det roligt

Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør Poul Madsen siger i dag på eb.dk, at han tager anmeldelsen med ro.

- Vi er da udmærket klar over, at vi er trængt ind på hendes grund for at gøre det. Men vi har dermed afsløret en ministers dobbeltmoral på en måde, så ikke ét barn i Danmark kan være i tvivl om, at det er det, der er tale om, siger Poul Madsen.

Avisen har indhentet kommentarer om sagen fra folketingssalen, men har ikke fundet større sympati for aktionen.

Ekstra Bladet konkluderer nemlig, at miljøordførerne på Christiansborg nødigt vil gøre sig til dommere over Karen Ellemanns private skrald.