Norwegian Agro Machinery introducerer nu VM Loader på det norske marked.

Efter Danish Agro Machinery blev hovedaktionær i det tidligere Vinderup Maskinforretning, nu Vinderup Maskiner, så har det været nærliggende at fortsætte med VM Loaderen, som Vinderup Maskiner har fået produceret i Kina i en årrække.

- VM Loader består af en lang række minilæssere med otte modeller fra 20 til 50 hestekræfter. Mini-læsserne har Kubota-motorer og Bondioli-transmission, fortæller Jan Pedersen, direktør for Vinderup Maskiner, som har stor succes med minilæssere i Danmark.

Nu tager Danish Agro Machinery VM Loaderen med til andre søsterselskaber i gruppen og begynder i Norge.

rich-media-1
VM Loader sortimentet består i dag af otte dieseldrevne modeller fra 20 til 50 hestekrefter, samt én elektrisk model.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Salget er i gang

- Minilæssere er solgt i Danmark under navnet VM Loader siden 2010, og mere end 600 maskiner er solgt på det danske marked. Vi har selv været involveret i udviklingen af ??nye modeller og opbygget konceptet med vores eget navn på maskinerne, forklarer Jan Pedersen, der sendte de første maskiner til Norge sidste sommer.

- Norwegian Agro Machinery har testet maskiner gennem Lena Maskin siden august, inden den nationale lancering nu er i gang. De første 15 maskiner er allerede udsolgt og kører rundt i Norge. Jan Pedersen fortæller, at man har prissat VM Loader til en meget konkurrencedygtig pris på markedet, og maskinerne sælges med en tre års forlænget garanti.

rich-media-2
Michael Husfeldt (t.v.) og Jan Pedersen har stor tro på at succesen for VM Loader videreføres fra Danmark til Norge.

Elektriske læssere i sortimentet

Ud over dieseldrevne modeller er der en elektrisk drevet minilæsser i serien.

- VM Loader 1026 LXE Electric har 400AH lithium-batterier, to 9 kiloewatt og 15 kilowatt elektriske motorer og en løftekapacitet på 1,1 ton. Batterikapaciteten angives at være 3,5 timer til konstant arbejde, og her får du et lavt støjniveau, lave serviceomkostninger og minimal forurening i en pakke, som vi mener vil fungere godt på det norske marked, fortsætter Michael Husfeldt, daglig leder af Norwegian Agro Machinery.

VM Loader-programmet forventes markedsført og solgt gennem en stor del af Norwegian Agro Machinery's forhandlernetværk i Norge. De første maskiner kan allerede ses og testes hos flere forhandlere, og de vises på sommer- og efterårsudstillingerne. Hele konceptet vil blive bygget op i den nærmeste fremtid med fokus på korte leveringstider og god forhandlerrådgivning.