AG precision får importen af YieldMasterPRO udbyttemålings systemet. Systemet er udviklet til optagere af for eksempel kartofler, roer, løg og er designet til at kunne monteres på både nye og brugte optagere.

Ag Leader-importøren AG Precision ApS har fået importen af det hollandske YieldMasterPRO system til præcis og detaljere udbyttemåling på diverse landbrugsmaskiner, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtig glade og stolte af også at kunne tilbyde YieldMasterPRO til de danske og svenske landmænd. Det er en helt naturlig udvikling for AG Precision, at vi nu kan levere endnu flere gode total løsninger til præcisionslandbrug, lige fra udbyttemåling på optagere og mejetærskere, software løsninger, jordscannere, maskin ISObusstyringer, plovstyring og til autostyring. Der kører allerede flere systemer i Danmark af YieldMasterPRO, siger ejer og direktør Anders Stefansen,

- Det er et godt værktøj til at udbygge landmandens viden og på den måde øge udbyttet. Mange landmænd vurderer deres høstresultater baseret på deres gennemsnitlige udbytte. De ved, at der er variationer inden for en enkelt mark, men det er ikke nemt at vide nøjagtigt, hvor og hvilke variationer der er. Det er nu muligt nøjagtigt at analyserer udbyttet af kartofler, roer eller løg med YieldMasterPRO, siger Anders Stefansen.

YieldMasterPRO består af to vejeceller, som konstant måler hvor mange kg. udbytte, der transporteres hen over transportbåndet. Disse data kombineres med kørehastighed, transportbånds hastighed og GPS-position.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

YieldMasterPRO-systemet er uafhængigt af maskinmærker og består af en dedikeret touchskærm, kontrolboks, vejeceller og sensorer til måling af kørsel og bælthastighed. YieldMasterPRO kan endda eftermonteres på maskiner og er velegnet til næsten alle typer optager maskiner.