Pöttinger lancerer en ny serie af bugserede harver - og de første er allerede slutsolgt i Danmark.

Pöttinger udvider sortimentet af dybdeharver med Terria-serien, som er en helt ny klasse af bugserede harver fra den østriske producent af græsudstyr samt jordbearbejdning- og såteknik.

Serien strækker sig over seks modeller med enten tre eller fire bullet tand-sektioner. Numeringen fortæller, hvilke type-harve der er tale om. Mens 30-serien med 4030, 5030 samt 6030, går fra fire til seks meter arbejdsbredde og har tre buller harvetænder, så vil 40-serien med 4040, 5040 og 6040 være harver med fire bullet tandsektioner.

- Det er en serie vi kommer til at forvente os meget af, fortæller Lars Andreasen, salgschef for Pöttinger i Danmark, som allerede har solgt en lille håndfuld af de nye harver til kommende sæson.

Pöttinger fortæller, at tandplaceringen på Terria-serien er symmetrisk langs træklinjen. Dette vil sikre jordsøgning selv under vanskelige forhold, grundig løsning og perfekt opblandin, mener Pöttinger.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

For at garantere en jævn jordstrømning, selv når der er store mængder organisk materiale, har den nye serie stor rammehøjde. Arbejdsdybder på fem til 35 centimeter er muligt, og Pöttinger har videreudviklet den eksisterende nonstop-stensikring yderligere,

Foruden et mekanisk Nova-element med 600 kg udløserkraft. Fås et hydraulisksystem som ekstra udstyr med variable tryk op til 650 kg udløserkraft.

rich-media-1
Den nye harve-serie fra Pöttinger.