Østriske Reiter tester netop nu pick-up riven som en pick-up til selvkørende finsnittere.

Maskinbladet i Tyskland: Østriske Reiter, som på Agritechnica 2017 for to år siden for alvor fik vind i sejlene, da den ni meter Respio-version blev vist for offentligheden for første gang. Klik HER og spring med tilbage til sidste Agritechinca, hvor Thomas Reiter fortæller om den ret specielle pick-up rive.

Forud for dette års Agritechnica, kan Thomas Reiter fortæller, at produktionen og salget af Reiter pick-up virkelig har taget fart.

- Vi har lavet aftale med Ploeger og SIP som leverer vores pick-up løsninger på enten den selvkørende Ploeger eller hos SIP som både lift- og bugseret river. Det er naturligvis også fortsat muligt at købe maskinen i de røde hvide Reiter-farver, fortæller Thomas Reiter.

rich-media-1
Princippet er naturligvis det samme, som på riven, og Reiter fortæller, at den helt store fordel her, er at der aldrig tabels pick-up fjedre.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Taber ingen fingre

Men Thomas Reiter fortæller også, at man i fremtiden forhåbentligt snart vil se Reiter pick-up hos én af de etbaleret finsnitter-producenter.

- Der er intet beslutte endnu, men jeg håber, at vi på Agritechnica 2019 kan vise Reiter som levenrendør af pick-upper til en finsnitterproducent, fortæller Thomas Reiter.

Han fremhæver, at én af de store fordele, ved Reiter pick-uppen er at der aldrig tabes pick-up fjedre:

- Vi har nu i fire år bevist, at vores plastik pick-up fingre er så fleksible, at de aldrig nogensinde brækker. Det er virkelig en stor fordel - især for en pick-up på en finsnitter, understreger Thomas Reiter.

rich-media-2
Hvem der bliver levenrandør af Reiter-pick-uppen er endnu for tidligt at sige noget om. Måske svaret er på Agritechnica 2019.