Den tyske producent af blandt andet fuldfodervogne, BvL, har moderniseret V-Dairy Feeder og har nu lanceret en app.

BvL's V-Dairy Feeder er blevet gennemgribende moderniseret, men med en brugerflade, der er genkendelig for de mange eksisterende brugere af systemet.

- Vi har valgt, at det skal se ud som hidtil for brugerne, og funktionerne er de samme, fordi det så er let for de eksisterende kunder at opgradere til det nye system. Det er også vigtigt at sige, at det gamle system fungerer fint, men den teknologiske udvikling har givet nye muligheder, og derfor har vi fået nyt hardware og software og en ny webportal, siger Flemming Hyldgaard, der er BvL's danske repræsentant.

Nye features

Alt det nye, som nu er under overfladen i V-Dairy Feeder, har blandt andet givet mulighed for at supplere desktop-versionen med en app, som til januar lanceres til Android og siden til iOS.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Systemet kan synkronisere med flere enheder, og det giver mulighed for, at flere brugere kan følge med i de aktuelle data, og det er også muligt for flere at arbejde med foderblandinger på samme tid.

Den nye version af V-Dairy Feeder bliver suppleret med nye features, som ifølge produktchef Caroline Göhring er baseret på ønsker fra brugerne.

- Vi vil lægge flere funktioner ind i systemet og den nye app, fordi vi nu kan det, siger Caroline Göhring.

Hun tilføjer, at udbygningen med nye features i V-Dairy Feeder kommer til at afhænge af, hvad brugerne ønsker og selvfølgelig også, hvor let det er at imødekomme ønskerne.

Kendte funktioner

Flemming Hyldgaard nævner, at systemet i første omgang bliver med de funktioner, som brugerne allerede kender.

Og han giver nogle eksempler på funktioner, som kan styres i systemet.

- Det er blandt andet omdrejningerne på sneglen, som kan styres, og man kan styre, hvornår en blanding er klar. Der holdes øje med serviceintervaller eller andet, som kræver handling, for eksempel hvis gearkassen bliver overophedet, fortæller Flemming Hyldgaard.

Og så skal nogle af de nuværende lavteknologiske funktioner, som allerede findes i en separat boks til BvL-blandere, integreres i det højteknologiske V-Dairy Feeder.

- I den nuværende funktion registrerer vi allerede antal omdrejninger, sneglehastighed og antal rotationer, men funktionen skal selvfølgelig integreres i V-Dairy Feeder, siger Flemming Hyldgaard.