Gøma viser deres flagskib frem på Agritechnica i form af deres GG22 gyllevogn.

Agritechnica: Blikfanget på standen hos Gøma er uden tvivl deres GG22 som der er stor interesse for blandt de besøgende. Det er første gang at GG22 gyllevognen bliver vist på en indendørs messe, selvom om de første allerede kører rundt omkring i det danske landskab. Indtil nu er det kun brugte gyllevogne Gøma har sendt til Tyskland, men de regner med at Agritechnica er med til at starte salget af Gøma gyllevogne til det tyske marked. Gyllevognen som vises på standen, er udstyret med udskudsaksel.

- Der er endnu ikke solgt nogle nye vogne til Tyskland, men vi regner med at allerede i år kommer de første afsted over grænsen. Agritechnica er et godt springbræt til at komme ud og vise vores nyheder og håber på at det er med til at åbne til det tyske marked, siger Karsten Kammer, salgschef hos Gøma.

En af nyhederne fra Gøma er deres nye eksport kran som i stedet for at benytte et pumpesystem suger med vakuum. I Danmark ser vi hovedsageligt pumpetårnet monteret på gyllevogne, men i for eksempel i Tyskland er der mange alternativer til påfyldning af gyllevogne. Eksport kranen kan eftermonteres på brugt gyllevogne.

- Eksport kranen er hovedsagelig udviklet til der tyske, franske og spanske marked, da vi herhjemme er yders glade for pumpetårnet på gyllevognene, fortæller Karsten Kammer.

rich-media-1
Eksport kranen kan eftermonteres på brugt gyllevogne.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Derudover er der på standen også mulighed for at se en Gøma 7,5 meter discnedfælder og en Growi GigaMixer gyllerører.