GreenTec viser deres nye armklipper-serie Scorpion på Agritechnica.

Agritechnica: GreenTec viser på deres stand blandt andet den nye armklippermodel, som går under navnet Scorpion, og har i forbindelse med Agritechnica 2019 vundet en sølvmedalje. Systemet er et hybrid-system som i sin enkelthed går ud på at armen kan betjenes både med og uden parallelføring og er patentanmeldt.

Et helt nyt monteringssystem er med til at give styrke og stabilitet under kørsel. I stedet for den traditionelle tre-punktsløsning leveres alle Scorpion-modeller med den nye fire-punktsløsning, hvor der er fire monteringspunkter på hovedrammen. De to nederste punkter monteres traditionelt i traktorens liftarme, mens de to øverste punkter forbindes med en ramme til traktorens topstangsfæste eller til en K80-kuglekobling. På de store modeller med en rækkevide på over syv meter monteres der yderligere en forbindelse fra redskabet til traktorens trækbom.

rich-media-1
Fire-punkts monteringssystem er med til at give styrke og stabilitet under kørsel.

Auto High Control

Auto High Control eller AHC anvendes i forbindelse med rabatklipning og giver mulighed for at klipperhovedet kan svæve over jordoverfladen og følge terrænets konturer. AHC indstilles trinløst inde fra kabinen og er med til at mindske belastningen på klipperhovedet.