John Deeres nyeste udgave af 7R-serien har fået et designløft uden sammenligning, med det er også der hvor de store ændringer er sket.

Selvom den nye 7R-serien kommer kørende på lang afstand, er man ikke i tvivl om at der er sket ændringer. Farverne er der ikke ændret på, det er stadig den grønne og gule farve, men derudover kan man ikke sammenligne designet med de tidligere udgaver. Designet er blevet mere markant og med skarpe linjer som går igen, hele vejen, også i kabinen. De tidligere generationer af John Deere-traktorerne har været med vægt på bløde kurver, men dette har nu fået en ende.

Vi er i denne PowerGear-test af sted med 7R 330, som indtil fornyligt var topmodellen i 7R-serien med den trinløse AutoPowr-transmission og CommandPro-kørehåndtag. John Deere 7R 330 var topmodellen i 7R-serien med en maksimal effekt på 373 hestekræfter. John Deere kom med meldingen om en ny topmodel i 7R-serien ultimo juni, hvor 7R 350 blev offentliggjort men en maksimal effekt på 388 hestekræfter.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.