2018 var endnu et travlt år for PowerGear.

Maskinbladets populære PowerGear-testteam havde igen et travlt test-år i 2018. De tre test-værter fortalte igen om plusser og minusser ved de testede maskiner både på skrift og i tale i de populære videoer.

Hele 17 maskiner kørte igennem PowerGear-apparatet. Blandt de 17 maskiner var der mange, som blev meget grundigt testet igennem flere dage, mens andre fik en hurtigere gennemgang i de såkaldte GowerGear Preveiw, hvor det ofte er helt nye maskiner, som måske kun er prototyper eller for-serier. Dermed kan vi kun lave en mindre gennemgang af maskinen. Ofte er en Preveiw-maskine blot i hænderne på PowerGear-teamet i få timer eller én enkelt dag.

De i alt 17 testfilm og tilhørende test-anmeldelser kan altid nærstuderes på maskinbladet.dk under PowerGear samt på powergear.dk.

I PowerGear-test fokuserer vi på traktorer, mejetærskere, såmaskiner, plove, sprøjter og teleskoplæssere. I Preview, kan det være mere bredt, men i 2018 var Preveiw forbeholdt nye traktorer.

Desuden havde vi i 2018 en PowerGear-special i form af en Fendt 1050, som blev holdt op mod en Porsche 911 Turbo S.

Herunder får du en genvej til at se eller gense de mange PowerGear-test og PowerGearPreveiw fra årets løb.

PowerGear-test: Største plovnyhed i årtier

Kverneland 2500 i-Plough imponerer med innovative tekniske løsninger til indstilling af forplove og vending af landhjulet samt elektronisk indstilling af ploven.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Mejetærskeren kører næsten af sig selv

John Deere har skabt en mere intelligent mejetærsker med S700-serien, som har fået en endnu mere gennemført kabine.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-Preveiw: Mere kraftfuld og smartere S-serie

Valtra har ikke bare tilført S-serien SmartTouch-armlænet, men også mere effekt under motorhjelmen. I denne preveiw kigger PowerGear nærmere på Valtra S374.

Se og læs PowerGear-Preveiw HER

PowerGear-Preveiw: Den prisbevidste traktor til målrettede arbejdsopgaver

Det giver ikke mening at spænde den højspecificerede traktor foran eksempelvis fuldfodervognen - her kan det give god mening at kigge på en mere prisbevidst traktor. I denne preveiw kigger PowerGear-nærmere på New Holland T7.165S.

Se og læs PowerGear-Preveiw HER

PowerGear-test: Grøn førerkomfort fra Italien

Merlo kan med TurboFarmer levere en teleskoplæsser med meget høj førerkomfort, da kabinen blandt andet er affjedret. Dog mangler højre armlæn den sidste finish.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Dansk sprøjteteknik med luft under vingerne

Hardi Commander 7000 byder blandt andet på et intelligent og automatisk væskesystem, og en bom med mulighed for luftassisteret sprøjtning og deraf øget kapacitet.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Brutal trækkraft fra Le Mans

Claas har med den nye Axion 900 serie en ny topmodel, som både viser muskler i marken og et ganske fornuftigt brændstofforbrug. Betjening i kabinen mangler dog sidste finish.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: 300 hestekræfters komfort i kompakte mål

John Deere 5R-serie rummer ekstrem højt udstyrsniveau i en meget kompakt klasse. Traktoren er gennemført, men frontlæsseren trækker ned i helhedsvurderingen.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Maxxum med forfinet og effektiv powershift

Automatgear med dobbeltkoblingsteknik har vundet stor udbredelse i personvogne, og nu er Case IH klar med teknikken, der skifter blødere og har større effektivitet end traditionelle transmissioner med powershift.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Multi-såmaskinen med flot finish

Med Pöttinger Aerosem kan man slå to fluer med ét smæk og så både korn og majs med samme maskine - omskiftningen er let, mulighederne mange, og der er dermed meget få ønsker til det østrigske såsæt.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Flot kombination af mekanik og elektronik

Deutz-Fahr er klar med en ny serie af firecylindrede traktorer, der leveres enten med powershift eller en trinløs transmission, der produceres af SDF, som er selskabet bag Deutz-Fahr.

Se og læs PowerGear-test HER

PowerGear-Preveiw: Målret traktoren til behovet

Case IH giver nu muligheden for at vælge en Puma-traktor, som kan målrettes mod de mere enkelte opgaver på bedriften.

Se og læs PowerGear Preview HER

PowerGear-test: Den idelle mejetærsker?

Agco kalder sin nye store mejetærsker-satsning for Ideal. Men er det den idelle mejetærsker? Maskinen byder på et hav af nytænkning, men der er naturligvis altid plads til forbedringer.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Axial Flow med større dagskapcitet

Case IH Axial Flow har ry for at være enkle og lavteknologiske mejetærskere, hvor driftssikkerhed trumfer avanceret teknik. Men i den nye Axial Flow 250-serie kombinerer Case IH de to dele.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Dobbelt kobling med dobbelte muligheder

Hvilken transmission skal man vælge til både læsseopgaver og markarbejde? PowerGear kan konkludere, at en dobbeltkobling-gearkasse kan være et rigtig godt bud.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-Special: Når teknologi fra to verdener møder hinanden

Hvad sker der, når moderne teknologi til 500 hestekræfter i to køretøjer fra to vidt forskellige verdener mødes?

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Spansk løsgænger

Ovlac SH 130 er en forholdsvis let vendeplov hvor arbejdsbredden indstilles trinløst fra førerkabinen, og hvor den løse bæreaksel gør det let at grundindstille ploven.

Se og læs PowerGear-testen HER