Det lyder ikke af mange arbejdende heste, når jeg skubber kørehåndtaget til højre, efter at have sat den ni furede Kuhn-kærreplov i jorden. Det skyldes, at køreroplevelsen i Fendt 939 Vario TMS er en støjsvag oplevelse. Med kun 74 dB(A) lyd i kabinen under arbejdet med ni kilometer i timen, i en stor og rummelig kabine, så kunne jeg let køre flere dage i træk med topmodellen i Fendt's traktorprogram.

Vi kigger i denne udgave af PowerGear nærmere på den nuværende topmodel i Fendt's traktorprogram: Fendt 939 Vario TMS. 900-serien strækker sig over fem modeller fra 927 til 939, og alle modeller har fuld effekt til rådighed hele tiden. Der er dermed ingen boost-funktion, og derfor jeg har alle 390 hestekræfter til rådighed ved pløjearbejdet.

Alle modeller kører med den samme 7,7 liters motor, og netop i motorrummet ligger de største ændringer på den nye Fendt 900-serie, som blev præsenteret på Agritechnica 2013.

På afstand er det svært at se forskel på den tidligere generation Fendt 900-serie, men åbnes motorhjelmen ses forskellen tydeligt.

Vedligeholdesfrit filter

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.